NAC dreigt beste keeper KKD kwijt te raken: 'Als het aan Van Gaal ligt wel'

NAC dreigt beste keeper KKD kwijt te raken: 'Als het aan Van Gaal ligt wel'

De kans is groot dat Nick Olij zijn laatste wedstrijd voor NAC Breda heeft gespeeld. NAC werd zaterdagmiddag door ADO Den Haag uitgeschakeld in de play-offs en de sluitpost bevestigt na afloop dat hij toe is aan een stap hogerop. 

Olij werd donderdag uitgeroepen tot beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie. De keeper erkent dat de kans klein is dat hij in Breda blijft. "Dat denk ik niet", zegt hij in gesprek met Hans Kraay junior van ESPN. "Ik vind van mezelf dat ik een goed en heel stabiel seizoen heb gehad. Op een gegeven moment wil je uit die Keuken Kampioen Divisie."

Bij NAC loopt het contract van Olij nog door tot medio 2024, waardoor belangstellende clubs de portemonnee moeten trekken. "We zijn er druk mee bezig", erkent Olij, die op het KKD-gala door Louis van Gaal gelinkt werd aan een overgang naar Sparta Rotterdam. Bij Sparta zou de doelman herenigd worden met Maurice Steijn, met wie hij bij NAC ook samenwerkte. "Als het aan Louis van Gaal ligt wel. Of hij er verstand van heeft? Ja, zeker."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s