'Manchester United-overleg in Amsterdam: één staflid zeker van plekje bij Ten Hag'

'Manchester United-overleg in Amsterdam: één staflid zeker van plekje bij Ten Hag'

De technische staf van Erik ten Hag bij Manchester United begint vorm te krijgen. The Telegraph weet te melden dat de gesprekken daarover met directeur John Murtough in Amsterdam opgestart zijn.

Ten Hag is al gepresenteerd door zijn nieuwe club en Mitchell van der Gaag en Steve McClaren moeten zijn assistenten worden. Verder lijkt Eric Ramsay zijn plekje te behouden: de dertigjarige Welshman houdt zich op Old Trafford bezig met de standaardsituaties en moet dat volgens The Telegraph ook onder Ten Hag gaan doen. Ramsay is één van de weinigen die aan het begin van het seizoen Ole Gunnar Solskjaer al bijstonden en het spreekt in zijn voordeel dat hij de Franse en Spaanse taal ook machtig is.

Welke van de huidige stafleden op Old Trafford ook met Ten Hag samen gaan werken, moet nog blijken. Officieel bericht daarover wordt – na het overleg tussen Ten Hag en Murtough in Amsterdam – spoedig verwacht. Daarna kan er ook gekeken worden naar nieuwe spelers: Frenkie de Jong is één van de namen die regelmatig vallen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s