Streuer schenkt klare wijn: 'Brama zal moeten laten zien dat hij fit is'

Streuer schenkt klare wijn: 'Brama zal moeten laten zien dat hij fit is'

15-05-2022 11:30
17

Het is nog niet zeker dat Wout Brama ook volgend seizoen voor FC Twente speelt. Technisch directeur Jan Streuer hoopt dat de middenvelder fit genoeg is om aan te haken. Anders zou Twente een andere keuze kunnen maken.

Brama (35) speelde dit seizoen amper vanwege blessures en fitheid. Daarom schaakt Twente op meerdere borden. "Brama zit in een moeilijke situatie en is weinig fit geweest. We kunnen het ons niet permitteren om te beginnen met een niet fitte speler, want hij neemt een plaats in", zegt Streuer bij Goedemorgen Eredivisie op ESPN.

"Ik denk dat hij meedoet in de voorbereiding, maar dan moet hij laten zien dat hij fit is. Als we een versterking op het oog hebben, doen we dat misschien wel. Wout begrijpt dat volkomen. Hij begrijpt ook dat hij een plaats inneemt", zegt Streuer.

Hans Kraay jr. denkt dat Brama in beeld is als opvolger voor Streuer, als technisch directeur dus. "Ik denk dat hij een hele goede technisch directeur kan worden, absoluut. Die jongen heeft dat gewoon, wat ervaring is wel handig", zegt Streuer.