'West Ham mogelijk op Nederlandse tour: Schouten in beeld als aanvoerder stopt'

'West Ham mogelijk op Nederlandse tour: Schouten in beeld als aanvoerder stopt'

15 May - 11:53
23

Jerdy Schouten staat er goed op in binnen- en buitenland. AS Roma en SSC Napoli worden genoemd als geïnteresseerde clubs en ook West Ham United schijnt geïnteresseerd te zijn.

Dat meldt The Daily Mail. Van concrete belangstelling is voor zover bekend nog geen sprake, maar Schouten komt in beeld bij West Ham als aanvoerder Mark Noble zijn carrière beëindigt. De 35-jarige middenvelder stopt er na dit seizoen mee en dus zoekt West Ham 'fresh legs', ook omdat nog niet duidelijk is wat er met Declan Rice gaat gebeuren. Schouten is gescout door West Ham en staat er bij The Hammers uitstekend op. 

De stap van de Eredivisie naar de Serie A is een grote, maar Schouten heeft zich in Italië knap aangepast. Hij brak vorig seizoen door in het eerste elftal en speelde alle wedstrijden. Dit seizoen heeft hij vanwege blessures veel wedstrijden gemist. Schouten heeft bij Bologna nog een contract tot de zomer van 2024. 

Bologna pikte Schouten in de zomer van 2019 voor ruim twee miljoen euro op bij Excelsior, dat hem een jaar daarvoor overnam van Telstar.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s