Xavi Simons krijgt vragen over toekomst: 'Dan zullen we zien...'

Xavi Simons krijgt vragen over toekomst: 'Dan zullen we zien...'

15 May - 12:55
29

Xavi Simons heeft de knoop over zijn toekomst nog niet doorgehakt. Dat vertelt het Nederlandse talent aan Prime Video, nadat hij zaterdag in het Ligue 1-duel met Montpellier twintig minuten mocht meedoen.

Simons heeft een voorstel van PSG op zak om zijn aflopende contract te verlengen, maar naar verluidt staat hij ook in de belangstelling van onder meer zijn oude club FC Barcelona en Bayer Leverkusen. "Mijn toekomst? Ik weet nog steeds niet wat er gaat gebeuren", vertelt de negentienjarige middenvelder. "Ik ben gelukkig hier bij PSG, maar volgende week is het seizoen afgelopen en dan zullen we zien... Ik ben blij hier."

Franse media zien dat als een signaal dat Simons mogelijk toch in het Parc des Princes blijft. De jeugdinternational verruilde Barça in 2019 voor PSG. Dit seizoen maakte hij regelmatig deel uit van de wedstrijdselectie, maar coach Mauricio Pochettino deed niet vaak een beroep op hem. "We hebben een selectie van meer dan dertig gevestigde namen. Er is weinig plaats voor de jonge spelers. Ze moeten hun speelminuten verdienen", zei de Argentijn daarover.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s