Zo gaat het hier bij Bayern, er staat geen speler boven de club

"Zo gaat het hier bij Bayern, er staat geen speler boven de club"

15-05-2022 15:58
7

Het spel rond Robert Lewandowski gaat maar door. Ook CEO Oliver Kahn van Bayern München ging bij de huldiging in op de contractsituatie van de spits, die weg wil.

Lewandowski heeft Bayern laten weten niet in te willen gaan op de contractaanbieding. "Laat ik vooropstellen: er is geen speler die boven FC Bayern staat en groter is dan deze club. Het feit is dat Lewa een contract heeft en die na gaat komen", zegt Kahn bij BR24.

Wedden

Meer odds

"Wij worden er niet nerveus van. We hebben zijn zaakwaarnemer een aanbod gedaan en hij heeft dat afgewezen. Dat is zijn goed recht. Het is een feit dat hij een contract heeft en dat zal hij nakomen. Daar zijn we heel duidelijk en consequent in. Zo gaat het hier bij Bayern. Er staat geen speler boven de club", zegt Kahn.

Lewandowski sprak zelf ook, maar niet over zijn situatie. "Ik doe wat ik het liefste doe: goals maken en winnen. Ook in dit team waar ik zoveel assists en passes krijg. Dat maakt het voor mij gemakkelijker om doelpunten te maken. Tien keer Duits kampioen is iets speciaals, een legendarisch verhaal. Ook voor jullie (de supporters, red.)."