Mats Seuntjens over broer: 'Het ziet er niet zo goed uit, maar Ralf is sterk'

Mats Seuntjens over broer: 'Het ziet er niet zo goed uit, maar Ralf is sterk'

15 May - 17:17 Laatste update: 17:25
27

Mats Seuntjens heeft na de wedstrijd van Fortuna Sittard een update gegeven over zijn broer Ralf, die onlangs te horen kreeg dat er een tumor is gevonden bij hem. Het ziet er niet goed uit, zegt Mats Seuntjens.

Zichtbaar aangedaan vertelde Seuntjens over de toestand van zijn broer. "Het is niet positief, maar Ralf is sterk. Of het levensbedreigend is? Dat is nog te vroeg om te zeggen. Hij heeft een vervolgonderzoek gehad en daar kwamen meerdere dingen uit naar voren."

"Ze zijn meteen gestart met de behandelingen en medicijnen", vervolgt Seuntjens. "Ik weet niet of ik het goed uitleg, want ik heb er zelf geen verstand van. Hij heeft bloedverdunners gehad, misschien treed ik nu te veel in detail. Het ziet er niet zo goed uit, maar Ralf is sterk."

'Onwerkelijk..', schreef Ralf Seuntjens deze week op Instagram. 'Ik ben voor medische redenen terug in Nederland. De uitslag van de CT-scan heeft het leven van mijn naasten en mezelf volledig op zijn kop gezet. Er is een tumor gevonden. Ik ben gisteren al in het ziekenhuis in Nederland geweest om zo snel mogelijk een traject te starten.'

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ralf Seuntjens (@ralfseuntjens9)

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s