Brobbey: 'Dat is tussen mij en Leipzig, ik hoop dat het goed gaat komen'

Brobbey: 'Dat is tussen mij en Leipzig, ik hoop dat het goed gaat komen'

15 May - 17:32 Laatste update: 17:42
29

De van RB Leipzig gehuurde Brian Brobbey benadrukt nogmaals dat hij ook komend seizoen bij Ajax hoopt te spelen. De spits kan en wil echter nog niet zeggen hoe groot de kansen zijn dat dit inderdaad gaat gebeuren.

Nadat Ajax de landstitel pakte, liet Brobbey weten dat hij 'ervan uitging' ook volgend seizoen in Amsterdam te spelen. In dat geval zou Ajax een akkoord met RB Leipzig over een nieuwe huurtransfer moeten bereiken. "Of Leipzig me al gesproken heeft? Ze hebben me gesproken, ja. Wat ze zeiden? Dat is tussen mij en Leipzig", laat hij weten aan ESPN. "Ik hoop dat het goed gaat komen. Ik weet het nog niet zeker, maar ik hoop het. Welke rol ik daar zelf in kan spelen? Niks, mijn zaakwaarnemer gaat het regelen. Ik ben zelf geen zaakwaarnemer…"

Brobbey heeft in het afgelopen half jaar, ondanks blessureleed, zijn waarde bewezen, met een paar belangrijke doelpunten. Hij geeft zichzelf een 7 voor de tweede seizoenshelft. "Wat zou jij me geven?", countert hij richting interviewer Fresia Cousiño Arias, die tot een 7,5 komt. "Dat is wel weinig, hoor… Maar ik was er zes weken uit en ik denk dat ik zonder die blessure nog belangrijker geweest zou zijn."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s