'Ibrahimovic slaat kort voor titelclash AC Milan raam in spelersbus aan diggelen'

'Ibrahimovic slaat kort voor titelclash AC Milan raam in spelersbus aan diggelen'

15 May - 19:26
29

Opmerkelijk nieuws uit Italië: Zlatan Ibrahimovic was kort voor de mogelijke kampioenswedstrijd tegen Atalanta Bergamo dermate opgewonden, dat hij een raam van de spelersbus insloeg. Dat schrijven Italiaanse media.

Bij een zege op Atalanta is Milan nog maar één punt verwijderd van de eerste Scudetto sinds 2011. In de aanloop naar de cruciale wedstrijd verzamelden duizenden supporters zich bij San Siro om hun ploeg naar de overwinning te schreeuwen. Naar verluidt liet Ibrahimovic zich dat geen twee keer vertellen: de Zweed (40) beukte zo hard op de ramen van de spelersbus, dat hij een raam aan diggelen sloeg.

Ibrahimovic was onderdeel van het Milan dat in 2011 de laatste landstitel in de clubhistorie pakte. Sinds zijn terugkeer is hij één van de drijvende krachten achter de nieuwe successen, al was zijn bijdrage de laatste maanden nihil door blessures. Als er wordt gewonnen van Atalanta, moet Internazionale later op de zondag Cagliari verslaan. Een punt tegen Sassuolo op de slotdag zou sowieso genoeg zijn voor Milan.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s