Stekelenburg lijkt ook na 40ste door te gaan bij Ajax: 'Dat is de verwachting'

Stekelenburg lijkt ook na 40ste door te gaan bij Ajax: 'Dat is de verwachting'

15-05-2022 20:50
34

Het lijkt erop dat Maarten Stekelenburg er nog een seizoen aan vastplakt bij Ajax. Naar verwachting verlengt de 39-jarige doelman zijn contract op korte termijn met een jaar.

Stekelenburg wordt over iets meer dan vier maanden veertig en beschikt over een aflopend contract bij Ajax. Clubwatcher Freek Jansen denkt echter dat De Steek nog een jaartje langer doorgaat bij Ajax. "Stekelenburg heeft niet maanden gerevalideerd voor die laatste paar potjes", stelt Jansen in een video van Voetbal International. "De verwachting is wel dat er Ajax op korte termijn uit gaat komen en dat ze hem voor nog een jaar vastleggen."

Sinds de zomer van 2020 speelt Stekelenburg bij Ajax, dat hem transfervrij overnam van Everton. De voormalig Oranje-international kwam als tweede keeper naar Amsterdam, maar verdiende door de dopingschorsing van Andre Onana zijn plekje onder de lat. Door een slepende liesblessure kon Stekelenburg dit seizoen een stuk minder in actie komen bij Ajax. Inmiddels is hij daar weer helemaal van hersteld.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie