Tagliafico: Ik heb altijd al over willen stappen naar een sterkere competitie

Tagliafico: "Ik heb altijd al over willen stappen naar een sterkere competitie"

15-05-2022 22:55 Laatste update: 15-05-2022 22:55
51

Nicolás Tagliafico kon na de wedstrijd tegen Vitesse van zondagmiddag nog niet bevestigen dat hij zijn laatste wedstrijd namens Ajax heeft gespeeld. De Argentijnse linksback staat echter nog altijd open voor een transfer.

Tagliafico verloor dit seizoen zijn basisplek en zou met de inmiddels vertrokken Marc Overmars af hebben gesproken dat Ajax in de zomer alle medewerking zou verlenen aan een vertrek. Of die afspraak nog steeds staat, moet nog blijken. "Of dit mijn laatste wedstrijd voor Ajax was? Dat kan ik nu nog niet zeggen, misschien wel, misschien niet", aldus Tagliafico vanuit Arnhem in gesprek met ESPN. "Mijn contract loopt nog één jaar door."

Dat de 39-voudig Argentijns international niet onwelwillend staat tegenover een stap hogerop, staat echter als een paal boven water. "Ik heb altijd al over willen stappen naar een sterkere competitie, om door te groeien. Ik heb het hier naar mijn zin, maar soms – of je dat nu wil of niet – blijf je te lang in je comfort zone hangen", aldus Tagliafico. "Maar ik zal pas vertrekken op het moment dat het voor iedereen gunstig is."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie