Gerbrands stopt per direct op Twitter: 'Je betaalt een onterechte hoge prijs'

Gerbrands stopt per direct op Twitter: 'Je betaalt een onterechte hoge prijs'

16 mei - 07:36 Laatste update: 07:49
46

Toon Gerbrands neemt met een knal afscheid als algemeen directeur van PSV. Nu zijn ambtstermijn er na acht jaar op zit, is het volgens hem hoog tijd om van Twitter te verdwijnen.

'Twitter verdeelt de wereld in mensen die verantwoordelijkheid nemen en mensen die hier onbezonnen een oordeel over vellen. Als directeur van een topclub betaal je een onterecht hoge prijs hiervoor', tweette Gerbrands iets na middernacht. 'Voor mijn 28.000 volgers eindigt mijn account morgen. Ik wens u allen het beste.'

Dat Gerbrands zou stoppen op het sociale medium, was al aangekondigd. De algemeen directeur van PSV, die na acht jaar wordt opgevolgd door Marcel Brands, is er naar eigen zeggen 'klaar mee'. "Wat ik ook deed, het was altijd fout. Als ik iets over de jeugd zei, was ik niet met het eerste bezig en andersom. Niet te doen", zei hij zondag tegen de NOS.

Na het ontslag van Mark van Bommel in december 2019 ontving Gerbrands zelfs bedreigingen. "Er stond een politiebus in de straat en ik mocht niet naar mijn auto lopen, omdat ze bang waren dat er iets zou gebeuren. Er is niets gebeurd, maar het was een heel vervelende periode. Het kwam dichtbij."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie