Willem II lijkt niet op zoek te hoeven: 'Ik voel me niet te groot voor KKD'

Willem II lijkt niet op zoek te hoeven: 'Ik voel me niet te groot voor KKD'

16 May - 08:11
44

Alles wijst erop dat Kevin Hofland ook in de Keuken Kampioen Divisie de eindverantwoordelijke bij Willem II is. De Tilburgers degradeerden zondag ondanks een 3-0 overwinning op FC Utrecht naar het tweede niveau. 

"Ik heb me op deze klus gestort en ben niet met de toekomst bezig geweest", erkent Hofland in gesprek met De Telegraaf. "Ik hoor het wel over een of twee weken. We gaan in gesprek. Ik ga luisteren en kijk wel wat eruit komt. De Eerste Divisie is prima. Ik voel me niet te groot om daar te werken."

Voordat de oefenmeester zijn jawoord geeft aan de Tricolores, wil hij wel een duidelijk toekomstbeeld geschetst krijgen. "Het gaat wel om heel veel dingen", weet Hofland. "Hoe wil je terugkomen als club en op welke manier ga je dat doen? Maar ik ben niet de beleidsbepaler. Dat is algemeen directeur Martin van Geel met nog wat andere mensen. Ik hoor het wel."

Hoewel Willem II de laatste drie wedstrijden won, heeft Hofland het gevoel dat hij gefaald heeft. "Misschien komt het nog, maar op dit moment is zelfs de manier waarop we gestreden hebben niet bevredigend", sombert hij. "Je probeert de mensen te helpen en dan lukt het niet. Je trekt dat naar jezelf toe."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s