Heerenveen komt met duidelijkheid en heeft staf voor volgend seizoen rond

Heerenveen komt met duidelijkheid en heeft staf voor volgend seizoen rond

16-05-2022 10:27
23

Sc Heerenveen heeft de staf voor volgend seizoen rond. Het hing al een tijdje in de lucht, maar nu heeft de club bevestigd dat Paul Simonis met Kees van Wonderen meegaat en Go Ahead Eagles verruilt voor de Friezen.

Dat betekent dat Van Wonderen de beschikking krijgt over maar liefst drie assistent-trainers, aangezien Heerenveen ook duidelijkheid heeft gegeven aan de huidige interim-staf. Ole Tobiasen, die de honneurs als hoofdtrainer waarnam na het vertrek van Johnny Jansen, en Peter Reekers zullen Van Wonderen bij gaan staan.

Eerder werd al bekend dat clubicoon Jeffrey Talan, die nu ook assistent is, Heerenveen zal gaan verlaten. Hij bedankte voor een functie in de jeugdopleiding en gaat iets anders doen. Tobiasen en Reekers mogen dus wel blijven en zullen, samen met Simonis, onderdeel uit gaan maken van de nieuwe staf van Van Wonderen.

Wellicht krijgt hij komend seizoen de leiding over een Heerenveen dat Europa in gaat. Op de laatste speeldag verzekerden de Friezen zich van het laatste ticket voor de play-offs om een Conference League-ticket en daarin gaat het uitkomen tegen AZ. Mocht dat tweeluik gewonnen worden, wacht de winnaar van het duel tussen Vitesse en FC Utrecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie