'Feyenoord komt er niet uit met Hannover en krijgt Diemers toch weer terug'

'Feyenoord komt er niet uit met Hannover en krijgt Diemers toch weer terug'

16-05-2022 11:48 Laatste update: 12:19
77

Mark Diemers keert waarschijnlijk terug bij Feyenoord. De middenvelder werd het afgelopen half jaar verhuurd aan Hannover 96 en dat wil hem graag overnemen, maar komt er met de Stadionclub niet uit over een transfersom.

Dat meldt het Duitse BILD maandagochtend. Het is niet duidelijk welk bedrag Feyenoord vraagt voor Diemers, maar het is de Duitse club in ieder geval te gortig. Zij willen dat niet betalen en laten de middenvelder dan liever terugkeren naar Rotterdam-Zuid.

Afgelopen week zei technisch directeur Marcus Mann nog dat Hannover graag door wilde met Diemers en dat zijn toekomst in Duitsland open lag. In de afgelopen vijf maanden kwam de Nederlander vijftien keer uit voor de club in de 2. Bundesliga, maar daar zal het dus waarschijnlijk bij gaan blijven.

Diemers heeft in Rotterdam nog een contract tot medio 2023, maar het ligt niet in de lijn der verwachtingen dat trainer Arne Slot nog gebruik van hem gaat maken. Een definitieve transfer lijkt dus aanstaande, als er een club komt die de door Feyenoord gewenste som op tafel legt.