Ten Hag reageert op vermeende interesse Manchester United in Timber en Antony

Ten Hag reageert op vermeende interesse Manchester United in Timber en Antony

16-05-2022 13:15
72

Dusan Tadic is onomstreden als aanvoerder van Ajax, maar Erik ten Hag ziet na zijn laatste seizoen meer leiderstypes rondlopen in Amsterdam. De toekomstige trainer van Manchester United wijst naar Jurriën Timber, die ook wordt genoemd op Old Trafford.

"Op dit moment heeft Ajax een geweldige aanvoerder, maar in Timber schuilt er ook één", wordt Ten Hag geciteerd door het Algemeen Dagblad. "Hij had na zijn debuut tegen Heerenveen een terugval, maar daarna ging hij als een komeet. Moet Timber blijven? Ik denk dat alles goed is voor hem."

Na de aanstelling van Ten Hag bij Manchester United worden veel Ajax-spelers in verband gebracht met de Engelse grootmacht. Timber is één van hen. Ten Hag wil nergens op vooruitlopen, maar schetst twee scenario's. "Hier kan hij de volgende stap zetten in leiderschap en het volhouden van de intensiteit. Een grotere uitdaging kan ook een impuls zijn voor zijn ontwikkeling. United? Ik denk dat Timber bij alle topclubs op de radar staat."

Ook Antony ligt uitstekend in de markt. "Als Antony gaat, is dat een aderlating. Niemand heeft zijn kwaliteiten namelijk", aldus Ten Hag. "Op dit moment zijn heel veel spelers van Ajax gewild. Je weet dat Ajax ook gewoon moet verkopen. Vorig jaar is dat weinig gebeurd."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie