PSV-target Van Crombrugge heeft droomscenario: 'Zou de mooiste transfer zijn'

PSV-target Van Crombrugge heeft droomscenario: 'Zou de mooiste transfer zijn'

16 mei - 16:50
54

Hendrik Van Crombrugge wordt in verband gebracht met PSV, maar is niet van plan om daar veel over prijs te geven. De doelman van Anderlecht heeft nog een contract tot 2025 en zegt nergens op te rekenen.

Tegenover Het Nieuwsblad wordt Van Crombrugge geconfronteerd met de vermeende belangstelling van PSV. Het Eindhovens Dagblad en Voetbal International meldden eerder dat de Belg op een ljstje staat in Eindhoven, maar dat wil de doelman bevestigen noch ontkennen. "We zullen zien", zo laat hij optekenen.

De keeper was spraakzamer toen het over de plannen van Anderlecht ging. "Hopelijk heeft de club de middelen om deze zomer het aantal vertrekkers te beperken. Het droomscenario is om de hele groep samen te houden. Dat zou de best mogelijke transfer zijn.”

Van Crombrugge is de eerste doelman, maar talent Bart Verbruggen staat te popelen om meer kansen onder de lat te krijgen. De reactie van Van Crombrugge zegt echter dat een langer verblijf bij Paars-Wit ook nog tot de mogelijkheden behoort. PSV schaakt ondertussen op meerdere borden, want het heeft ook nog Jasper Cillessen op de korrel.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is te beluisteren via Spotify, Podimo en Apple Podcast.