Sparta bevestigt interesse: 'Ik zou hem graag deze kant op halen'

Sparta bevestigt interesse: 'Ik zou hem graag deze kant op halen'

16 May - 18:07 Laatste update: 18:08
60

De kans is groot dat Nick Olij, afgelopen donderdag uitgeroepen tot beste keeper van de Keuken Kampioen Divisie, deze zomer vertrekt bij NAC Breda. De sluitpost wordt al gelinkt aan een hereniging met Maurice Steijn, die zijn voormalig pupil graag ziet komen. 

Nu Sparta gehandhaafd is, kan de blik op de selectie van volgend seizoen. Maduka Okoye vertrekt naar Watford, waardoor er een plek onder de lat vrijkomt. Olij is in beeld voor die vacature en heeft zelf aangegeven graag een stap hogerop te zetten. Steijn en Olij kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd in Breda. "Ik vind Nick een uitstekende keeper en een hele fijne vent om mee te werken", aldus de keuzeheer na de met 1-3 gewonnen wedstrijd tegen Heracles Almelo, geciteerd door Voetbal International.

"Als het aan mij zou liggen zou ik hem graag deze kant op halen, maar dat is niet alleen aan mij", besluit Steijn. De 26-jarige Olij heeft nog een contract voor twee seizoenen in het Rat Verlegh Stadion, waardoor de vraag rijst of Sparta aan de vraagprijs van NAC kan voldoen. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s