'Verrassing in de maak: Van Bommel is op weg naar club van Overmars'

'Verrassing in de maak: Van Bommel is op weg naar club van Overmars'

16-05-2022 22:12 Laatste update: 22:19
115

Mark van Bommel lijkt zijn carrière voort te gaan zetten in de Belgische competitie. De 45-jarige trainer uit Maasbracht staat in de belangstelling van KRC Genk, maar ligt op pole position om de nieuwe hoofdtrainer te worden van FC Antwerp, de club waar Marc Overmars technisch directeur is. De Belgische club deed Van Bommel een tweejarige aanbieding.

Dat melden Het Nieuwsblad en De Telegraaf. Antwerp heeft goede hoop dat het Van Bommel kan overhalen om op De Bosuil te tekenen. De onderhandelingen zijn volgens de Belgische krant 'vergevorderd'. Op voorspraak van Overmars moet Van Bommel de overstap naar Antwerpen maken. Eerstgenoemde werd twee maanden geleden voorgesteld als technisch directeur, nadat hij in januari vertrok bij Ajax vanwege grensoverschrijdend gedrag.

Van Bommel staat op het punt om aan zijn derde trainersklus te beginnen op het hoogste niveau. Hij was ruim een jaar trainer van PSV, met wie hij in zijn eerste jaar net naast de landstitel greep. Van Bommel werd in zijn tweede jaar opzij gezet en vertrok daarna naar VfL Wolfsburg. Bij de Bundesliga-club begon hij zwak, herpakte hij zich uitstekend, om alsnog ontslagen te worden. Na het vertrek van Van Bommel deed Wolfsburg het niet veel beter.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie