Gakpo: 'Zonde om ergens niet te spelen en WK te missen, houd ik in achterhoofd'

Gakpo: 'Zonde om ergens niet te spelen en WK te missen, houd ik in achterhoofd'

17 May - 07:22
61

Cody Gakpo houdt nog steeds alle opties open als het gaat om zijn sportieve toekomst. De PSV-vedette staat open voor een stap omhoog, wordt ook gevolgd door een aantal Premier League-clubs, maar zit met het aanstaande WK in zijn achterhoofd.

Gakpo heeft de afgelopen tijd meer vragen over zijn toekomst gekregen. "Er kan van alles gebeuren deze zomer. Ik ga nu rustig alle opties naast elkaar leggen en kijken wat het beste is voor mij. Ook nog een jaar blijven is een optie", laat hij weten aan De Telegraaf. De aanvaller wil in elk geval zeker weten dat hij de komende maanden minuten blijft maken. "Het zou zonde zijn als ik ergens naar toe zou gaan, waar ik helemaal niet aan de bak zou komen, waardoor ik het WK zou missen. Dat houd ik wel in mijn achterhoofd."

Een langer verblijf bij PSV – waar hij nog tot 2026 vastligt – is dan ook een mogelijkheid voor het kind van Stratum. "Ik zit vanaf mijn zesde bij PSV. Ik kom hier al zeventien jaar bijna elke dag. PSV is bijna mijn tweede huis. Mijn liefde voor de club weeg ik ook mee in de beslissing die ik uiteindelijk maak."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s