'Na Van Bommel mogelijk ook Alderweireld: Overmars denkt aan 'megacontract''

'Na Van Bommel mogelijk ook Alderweireld: Overmars denkt aan 'megacontract''

17 mei - 07:53 Laatste update: 08:11
39

Mark van Bommel moet de nieuwe trainer van Royal Antwerp FC worden en ook Toby Alderweireld lijkt in beeld bij The Great Old. In België gaan verhalen dat kersvers technisch directeur Marc Overmars ver wil gaan voor de ervaren verdediger.

De 118-voudig Rode Duivel werd recent nog gespot op de Bosuil, op uitnodiging van Overmars, een oude bekende uit zijn Ajax-tijd. Volgens de entourage van Alderweireld ging het slechts om een bezoekje, maar Vandenbempt weet dat een transfer wordt overwogen. 'Antwerp heeft veel geld met Paul Gheysens en die wil dat ook investeren, maar het zal het de komende jaren toch op een meer beredeneerde manier moeten uitgeven, in plaats van een megacontract te geven aan Toby Alderweireld, zoals we nu horen', laat hij weten bij Sporza.

Als Overmars inderdaad zaken wil doen, zal hij het contract van Alderweireld bij Al-Duhail af moeten kopen. De 33-jarige verdediger vertrok afgelopen zomer voor vijftien miljoen euro naar Qatar, waar hij nog twee jaar vastligt.

Maandag werd al duidelijk dat Van Bommel de nieuwe trainer moet gaan worden bij The Great Old. Hij werd eerder op de dag ook genoemd bij KRC Genk, maar Antwerp lijkt de slag te gaan winnen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie