Ten Hag en Schreuder gaan praten over Ajax: 'Hij wil dat graag, soort overdracht'

Ten Hag en Schreuder gaan praten over Ajax: 'Hij wil dat graag, soort overdracht'

17 May - 11:25
51

Het lijkt erop dat Erik ten Hag en Alfred Schreuder binnenkort met elkaar in gesprek gaan over de 'overdracht' bij Ajax. Schreuder wordt de nieuwe coach van de Amsterdammers, terwijl Ten Hag naar Manchester United vertrekt.

Op zijn laatste Ajax-werkdag krijgt Ten Hag vragen over opvolger Schreuder, met wie hij al samenwerkte bij Ajax. "Ik heb nog niet gesproken, maar wel geappt met Alfred Schreuder", laat de manager van Man United optekenen door het Algemeen Dagblad. "Hij wil graag praten. Een soort overdracht. Ik denk dat mijn erfenis wel in goede handen is bij hem."

"We zijn hier samen begonnen. Hij weet waar Ajax vandaan komt en welke ontwikkeling de club heeft doorgemaakt", gaat Ten Hag verder. "Maar ook: welke cultuur en structuur hier ontwikkeld zijn. We zijn een bepaalde reis ingegaan. De identiteit van Ajax is versterkt. De dominantie zie je terug in alle data van de Eredivisie en de stappen worden ook onderbouwd door data in de Champions League."

Voor Schreuder wacht zondag zijn laatste wedstrijd als coach van Club Brugge, tegen RSC Anderlecht. De Nederlandse coach heeft zich met zijn team al tot kampioen van België gekroond.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s