FC Twente incasseert forse tegenvaller: Hij voelt zich niet meer op zijn plek

FC Twente incasseert forse tegenvaller: "Hij voelt zich niet meer op zijn plek"

17 mei - 11:06
39

Een forse tegenvaller voor FC Twente: Andries Ulderink gaat de club verlaten. De assistent-trainer, belangrijk als rechterhand van Ron Jans, heeft zelf besloten op te stappen.

Ulderink maakte sinds de zomer van 2020 deel uit van de technische staf. "Ik heb twee jaar met heel veel plezier gewerkt bij FC Twente. Onder leiding van Ron Jans hebben we er met de technische staf hard aan gewerkt om de resultaten te halen die we hebben gehaald, met plaatsing voor Europees voetbal als ultieme prijs", reageert de Achterhoeker op de clubsite.

"Gaandeweg het seizoen kwam ik erachter dat ik over bepaalde technische zaken andere ideeën heb. Dat is niet erg, zolang het voor mij maar werkbaar blijft en ik geen concessies aan mezelf hoef te doen", verklaart Ulderink. "Dat laatste was niet meer het geval en daarom vind ik dat ik mijn verantwoordelijkheid moet nemen en besloten heb de club te gaan verlaten."

Technisch directeur Jan Streuer baalt van de breuk. "Ron Jans, de overige leden van de technische staf, de spelers en ik vinden het uitermate jammer dat Andries deze stap heeft gezet. Hij voelt zich niet meer op zijn plek. Dan rest ons niets anders dan zijn besluit te respecteren. Uiteraard wensen we Andries heel veel succes met zijn verdere carrière."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie