Le Soir: Club Brugge en Overmars met PSV en Ajax in de race om Timber

Le Soir: Club Brugge en Overmars met PSV en Ajax in de race om Timber

17 May - 14:32
108

Quinten Timber heeft zich na zijn eerste Eredivisie-seizoen ook over de grens in de kijker gespeeld. Volgens de Waalse krant Le Soir hebben Club Brugge en Royal Antwerp FC de middenvelder van FC Utrecht in het vizier.

De kersverse landskampioen van België heeft zijn vizier al vaker op de Nederlandse markt gericht: met Ruud Vormer, Noa Lang en Bas Dost staan drie Nederlanders onder contract en Alfred Schreuder was het voorbije halfjaar de eindverantwoordelijke in het Jan Breydelstadion. Bij Royal Antwerp FC is Marc Overmars werkzaam als technisch directeur: hij kent Timber nog als jeugdspeler van Ajax.

Eerder werd duidelijk dat PSV en Ajax de jeugdinternational in het vizier hebben. PSV wil inspelen op een mogelijk vertrek van Ibrahim Sangaré of Erick Gutiérrez, Ajax gaat Ryan Gravenberch kwijtraken en overweegt om Timber na één seizoen alweer terug te halen van FC Utrecht.

De tweelingbroer van Jurriën Timber vertrok afgelopen zomer transfervrij naar De Galgenwaard en ligt nog twee jaar vast in zijn geboortestad. FC Utrecht zou inzetten op meerdere miljoenen voor de kersverse winnaar van de jaarlijkse David di Tommaso Trofee.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s