Go Ahead doet zaken met RKC en haalt nieuwe spits naar de Adelaarshorst

Go Ahead doet zaken met RKC en haalt nieuwe spits naar de Adelaarshorst

17 May - 17:40
31

Finn Stokkers speelt vanaf komende zomer voor Go Ahead Eagles. De club uit Deventer heeft bekend gemaakt dat het de spits over heeft genomen van RKC Waalwijk en dat hij voor drie seizoenen heeft getekend op de Adelaarshorst.

De geruchten over de komst van Stokkers gingen al langer en Go Ahead heeft het nieuws dinsdagmiddag bevestigd. Op de clubsite legt technisch manager Paul Bosvelt uit waarom hij blij is met zijn nieuwste aanwinst. "Met Finn hebben we een spits aan kunnen trekken met een enorme drive, die inmiddels ook over de nodige Eredivisie-ervaring beschikt. In de beslissende fase van het huidige seizoen heeft hij zijn kwaliteiten bij RKC Waalwijk laten zien."

Stokkers hoopt dat hij die lijn door kan trekken en het publiek in Deventer blij kan maken. "Van de eerdere wedstrijden die ik met Sparta Rotterdam, NAC Breda, Fortuna Sittard en RKC Waalwijk in een volle Adelaarshorst heb gespeeld, weet ik nog dat ik de sfeer in het stadion altijd geweldig vond. Dus ik kijk er enorm naar uit om de Eagles-supporters volgend seizoen achter mij te hebben staan."

Dit seizoen kwam de spits tot vier doelpunten in de Eredivisie, waarvan één op de Adelaarshorst tegen Go Ahead. Stokkers weet dus al hoe het moet. "Scoren in Deventer is niet nieuw voor me, haha! Ik hoop volgend seizoen vaak het net te vinden, alleen dan niet voor blauw-geel maar voor rood-geel. En mét supporters op de tribunes, want die waren eerder dit jaar nog niet welkom toen we met RKC tegen Go Ahead Eagles speelden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s