Klaassen: Tadic is misschien nog wel de ergste, dat heb ik nog nooit gezien

Klaassen: "Tadic is misschien nog wel de ergste, dat heb ik nog nooit gezien"

17 mei - 19:16 Laatste update: 19:24
105

Davy Klaassen denkt dat Dusan Tadic misschien wel de 'grootste Ajacied' is van alle spelers. De middenvelder genoot zelf zijn jeugdopleiding bij de Amsterdammers, maar de beleving van de Servische aanvoerder is next level.

Klaassen is net als onder meer Maarten Stekelenburg en Daley Blind een kind van de club. "Wij zijn allemaal bij Ajax opgegroeid, wij zijn echte Ajacieden", zegt de Oranje-international in de Pak Schaal Podcast van Voetbal International. "Dusan is niet bij Ajax opgegroeid, maar is misschien nog wel de ergste. Ik heb dat echt nog nooit gezien."

"Hij heeft dat zo sterk", vervolgt Klaassen over Tadic. "Zeker als je tegen PSV of Feyenoord speelt, dan veranderen zijn ogen gewoon. Dan is hij op zijn best. Voor tegenstanders is het irritant. Maar wij genieten ervan, ook omdat hij wedstrijden gewoon beslist voor het team. Hij staat er altijd."

Klaassen vertelt dat de 33-jarige aanvaller ook flink boos kan worden op zijn teamgenoten. "In de kleedkamer kan het er af en toe wel hard aan toegaan. Maar soms draai je daardoor wel wedstrijden om. Hij verwacht van iedereen alles, maar hij geeft zelf ook altijd alles. Hij is de ultieme aanvoerder."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie