'Roma denkt voor 7 miljoen toe te kunnen slaan bij opponent Feyenoord'

'Roma denkt voor 7 miljoen toe te kunnen slaan bij opponent Feyenoord'

17 May - 20:38
138

AS Roma heeft zijn pijlen gericht op Feyenoord-verdediger Marcos Senesi, zo claimt de Corriere dello Sport. De Romeinen zouden goedkoop toe kunnen slaan bij de tegenstander in de Conference League-finale.

Volgens de Italiaanse sportkrant verwacht Roma dat Senesi slechts zes à zeven miljoen euro moet kosten. Het contract van de 25-jarige Argentijn loopt namelijk al over een jaar af, waardoor dit de laatste kans kan zijn voor Feyenoord om een transfersom over te houden. De Rotterdammers betaalden in 2019 een soortgelijk bedrag aan San Lorenzo.

De centrale verdediger is overigens al enige tijd in beeld in het Stadio Olimpico. Dat de interesse nu nieuw leven in wordt geblazen, lijkt geen toeval. Roma en Feyenoord staan volgende week tegenover elkaar in de finale van de Conference League. 

Dybala
Volgens Italiaanse media is I Giallorossi druk bezig om de selectie van José Mourinho een impuls te geven. Onder meer Corriere dello Sport en La Repubblica schrijven dat Roma de beste papieren heeft om Paulo Dybala in te lijven. De 28-jarige Argentijnse aanvaller vertrekt transfervrij bij Juventus en staat ook in de belangstelling van onder meer Internazionale. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s