Ik wil niets liever dan in de Eredivisie blijven. We weten nu met hoeveel

"Ik wil niets liever dan in de Eredivisie blijven. We weten nu met hoeveel"

18 mei - 21:35
69

De spelers van Heracles Almelo lopen er verslagen bij na de nederlaag tegen Excelsior, waardoor degradatie uit de Eredivisie wel heel dichtbij is. Justin Hoogma en Samuel Armenteros zijn desondanks vol vertrouwen richting de return.

Heracles werd in Rotterdam van het kastje naar de muur getikt en het moet raar lopen wil het degradatie voorkomen. "Het was helemaal niets, heel slecht van ons. Ik heb er nu echt geen verklaring voor", zegt Hoogma tegen ESPN.

"Het lag aan alles. Zowel verdedigend als aan de bal was het weinig. Ik weet niet zo goed wat ik verder nog kan zeggen", zegt Hoogma. "We weten hoe belangrijk dit is en dan speel je zo'n pot. Waar ligt het aan? Kwaliteit, vorm? Ik weet het niet, maar we moeten ons nu snel oprichten. We hebben nog een kans. Zolang je kans hebt, moet je er vol voor blijven gaan."

Het ontslag van Frank Wormuth heeft Heracles weinig geholpen. "Dat blijkt na deze wedstrijd. Zolang we kansen hebben, moeten we er voor gaan. Opgeven is geen optie. We moeten in ieder geval goals maken, drie minimaal. Ja, ik geloof er zeker nog in."

"We hebben wat positieve energie in de kleedkamer proberen te houden", zegt Armenteros. "Wat er nog over is, moet er zaterdag uit. Ja, dit Heracles is sterk genoeg om in de Eredivisie te blijven. Het gaat om geloof. Geloof in mezelf en mijn teamgenoten. Als er iemand in gelooft, ben ik het. Wij gaan alles geven, dat zeker. Ik wil niets liever dan in de Eredivisie blijven. We weten nu met hoeveel, dat is duidelijk. Ik heb gekkere dingen meegemaakt in het voetbal."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s