Vijf Feyenoord-vraagtekens lijken ruim op tijd fit, Bijlow maakt fanatieke indruk

Vijf Feyenoord-vraagtekens lijken ruim op tijd fit, Bijlow maakt fanatieke indruk

19 mei - 12:38
68

Feyenoord werkt in Portugal toe naar de Conference League-finale tegen AS Roma. Justin Bijlow, Gernot Trauner, Tyrell Malacia en Reiss Nelson kampten met grotere en kleinere pijntjes en misten het laatste competitieduel met FC Twente, terwijl Orkun Kökcü in die wedstrijd geblesseerd uitviel: het lijkt echter weer de goede kant op te gaan met het vijftal.

De meegereisde media zien het kwintet weer volop meetrainen met de groep, terwijl alleen verdediger Ramon Hendriks individueel traint. Bijlow is het langst afwezig en keepte begin maart zijn voorlopig laatste wedstrijd, maar lijkt op de weg terug te zijn. 'De keeper traint inmiddels weer zo fanatiek mee, dat hij misschien beschikbaar is voor de eindstrijd tegen AS Roma', concludeert het Algemeen Dagblad.

Trainer Arne Slot belegt later op de donderdag een persconferentie. Feyenoord speelt op woensdag 25 mei in Tirana de eindstrijd tegen AS Roma. De Italianen hebben tussendoor hun laatste competitiewedstrijd op de planning staan: vrijdag kunnen ze tegen Torino een plek in de top-zes van de Serie A veiligstellen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie