Slot houdt slag om de arm: 'Er kan echt nog wel een terugslag komen'

Slot houdt slag om de arm: 'Er kan echt nog wel een terugslag komen'

19-05-2022 18:39
52

Arne Slot gaat er nog niet blind van uit dat Justin Bijlow onder de lat staat in de Conference League-finale. Donderdag stond de doelman ogenschijnlijk fit op het trainingsveld, maar Slot sluit een terugval niet uit.

Bijlow was de laatste weken uitgeschakeld door een voetblessure. Nu is de Oranje-international op de weg terug. Volgens Slot is Bijlow 'in principe' nog steeds zijn eerste keeper. "Ik heb al heel vaak gezegd dat de komende dagen uit moeten wijzen hoe fit hij is", stelt de oefenmeester op de persconferentie.

Het is dus nog geen uitgemaakte zaak dat Bijlow in actie kan komen in Tirana. "Hij is er een tijdje uit geweest", vervolgt Slot. "Gelukkig heeft hij nu nog ruim een week de tijd om met de groep te trainen. We weten alleen allemaal dat het niet alleen maar in een rechte lijn omhoog gaat als spelers weer fit zijn."

"Er kan echt nog wel een keer een terugslag komen, al hoop ik dat niet. Justin is nog maar heel kort uit zijn revalidatietraject. Je zou zelfs kunnen zeggen dat hij nog in de eindfase van zijn revalidatie zit", besluit de coach van Feyenoord.