Slot reageert op komst van Danilo: 'Zeker niet de eerste en enige bij Feyenoord'

Slot reageert op komst van Danilo: 'Zeker niet de eerste en enige bij Feyenoord'

19-05-2022 21:50
155

Arne Slot heeft op de mediadag van Feyenoord, dat op trainingskamp is in Portugal, gereageerd op de komst van Danilo. De Braziliaan komt transfervrij over van Ajax en mag zich volgend seizoen in De Kuip gaan bewijzen.

Feyenoord vertoeft momenteel in Portugal ter voorbereiding op de Conference League-finale van volgende week woensdag. Daar werd tijdens een persconferentie gevraagd naar de komst van Danilo, die donderdag werd aangekondigd. Slot is benieuwd wat hij te zien gaat krijgen. "Dit seizoen heeft aangetoond dat de spitspositie bij Feyenoord een heleboel goals kan opleveren", tekent Vandaag Inside op uit zijn mond.

"Als je de goals van Cyriel Dessers en Bryan Linssen dit seizoen bij elkaar optelt, kom je tot fantastische aantallen", gaat de oefenmeester van de Stadionclub verder. "Bij Twente wist hij er al zeventien te maken, maar ik hoop natuurlijk dat hij er bij ons meer maakt. Het zal zeker niet zo zijn dat Danilo de eerste en enige spits is voor Feyenoord, want we zullen altijd twee goede spitsen moeten hebben. Hij moet eerst zorgen dat hij gaat starten."