PSV stelt opvolger Van Nistelrooy aan bij beloftenploeg: 'Ik ben dankbaar'

PSV stelt opvolger Van Nistelrooy aan bij beloftenploeg: 'Ik ben dankbaar'

20 May - 15:42
30

PSV heeft definitief een vervanger voor Ruud van Nistelrooy aangesteld bij het beloftenelftal. Adil Ramzi, die dit seizoen de assistent was van Van Nistelrooy, is vanaf volgend seizoen de hoofdtrainer van Jong PSV.

Het was al bekend dat Ramzi het stokje zou overnemen van de nieuwe hoofdtrainer van PSV, maar de Eindhovenaren hebben dat nieuws nu ook officieel gemaakt. De voormalig Marokkaans international tekent voor twee seizoenen en is uiteraard blij. "Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van PSV", vertelt hij tegenover de clubkanalen. "PSV heeft mij de kans gegeven om mijn carrière na het voetbal vorm te geven."

"Na veel positieve ervaringen in de afgelopen jaren, heb ik de keuze gemaakt om me volledig op dit vak te richten. Ik kijk uit naar deze nieuwe fase van mijn loopbaan en hou daarbij het doel van Jong PSV scherp voor ogen: zo veel mogelijk spelers klaarstomen voor de A-selectie", gaat Ramzi verder. "De basis daarvoor is ruimschoots aanwezig."

Technisch manager John de Jong legt uit waarom er gekozen is voor Ramzi als nieuwe coach van Jong PSV. "Hij heeft zich de afgelopen jaren in verschillende rollen bij PSV bewezen, is bekend met de filosofie van PSV Academy en het talent dat op PSV Campus De Herdgang speelt. We vertrouwen hem het trainerschap van Jong PSV toe."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s