Willem II roemt Hofland en maakt contractverlenging bekend: 'Ready for more'

Willem II roemt Hofland en maakt contractverlenging bekend: 'Ready for more'

21 May - 09:35
96

Kevin Hofland gaat met Willem II de Keuken Kampioen Divisie in. De 42-jarige trainer heeft zijn aflopende contract bij de Tilburgse club verlengd tot medio 2024.

Onder Hofland streed Willem II de laatste twee maanden voor een langer verblijf in de Eredivisie. Hoewel de Tricolores een behoorlijke wederopstanding kenden, eindigden ze uiteindelijk als zeventiende. De voormalig verdediger van PSV en Feyenoord liet desondanks een goede indruk achter, waardoor de club graag met hem verder wilde.

"De samenwerking met Kevin verlengen had onze hoogste prioriteit", zegt technisch directeur Teun Jacobs. "Kevin is een ambitieuze en moderne trainer en heeft aangetoond spelers te kunnen inspireren om als een team samen te werken. Daarnaast is hij tactisch sterk en heeft hij veel oog voor de mens achter de voetballer. Dat maakt Kevin een professionele, veelzijdige en uiterst prettige collega om mee samen te werken. We geven hem graag het vertrouwen om samen met ons toe te werken naar een terugkeer van Willem II in de Eredivisie."

Ook Hofland voelt zich goed bij Willem II. "Ik ben ingestapt om Willem II te helpen. Sportief gezien is dat gezien de degradatie niet gelukt, maar op andere vlakken is zeker vooruitgang geboekt. Daarnaast zie ik binnen de club nog veel mogelijkheden om te groeien. Ik sta voor innovatie, heldere communicatie en de mentale en fysieke groei van spelers."

"Gezien de professionele en plezierige samenwerking en goede gesprekken met de clubleiding over de toekomst, ben ik graag langer onderdeel van Willem II. Ik koester de omgang met de mensen en wil dus met spelers, staf, medewerkers, supporters en sponsoren vol overtuiging voor promotie naar de Eredivisie gaan", besluit hij.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s