'Sensationele ommezwaai: Mbappé is eruit en zegt Real Madrid af'

'Sensationele ommezwaai: Mbappé is eruit en zegt Real Madrid af'

21 May - 14:02
144

Kylian Mbappé is eruit, meldt Gianluca Di Marzio: de Franse superster (23) blijft Paris Saint-Germain trouw en ziet af van een toptransfer naar Real Madrid.

Di Marzio, een toonaangevende transferexpert van Sky Italia, meldt zaterdagmiddag dat Mbappé zijn contract bij PSG gaat verlengen. Mogelijk zet hij binnen enkele uren al zijn handtekening. De verwachting is dat het akkoord zaterdagavond, na de laatste competitiewedstrijd tegen FC Metz, wereldkundig wordt gemaakt. Daarna houdt PSG een besloten feestje voor Mbappé, aldus klinkt het.

Mbappé is al jaren de hoofdrolspeler in een transfersoap, waar geen einde aan leek te komen. Real Madrid leek uitstekende papieren te hebben om hem deze zomer transfervrij over te nemen van PSG, dwong zelfs een mondeling akkoord af, maar de Franse aanvaller lijkt zich tóch te hebben bedacht.

Waarom Mbappé alsnog voor PSG kiest, is nog niet duidelijk. Wel gaat het gerucht dat zijn familie een langer verblijf in Parijs prefereerde. "We hebben een akkoord met Real Madrid en PSG, Kylian zal nu beslissen", vertelde zijn moeder eerder deze week. "De twee aanbiedingen van PSG en Real Madrid zijn bijna identiek."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s