'Ik sta open voor alles, ook voor Nederland: een club als Ajax zou mooi zijn'

'Ik sta open voor alles, ook voor Nederland: een club als Ajax zou mooi zijn'

21 May - 14:56
71

Mark Flekken ziet zichzelf wel in Nederland keepen. Dat laat hij desgevraagd weten in een interview met De Telegraaf. De 28-jarige doelman uit Kerkrade is Oranje-international, maar staat al zijn hele profcarrière onder de lat in Duitsland.

Flekken keepte nog geen minuut in de Eredivisie. Als De Telegraaf een stap naar Ajax, PSV of Feyenoord suggereert, reageert de Limburger niet afwijzend. "Mocht ik ooit een stap maken, dan sta ik open voor alles. Ook voor Nederland", zegt Flekken.

"Natuurlijk zou het mooi zijn als er een club als bijvoorbeeld Ajax komt aanzetten", durft hij te dromen, om er meteen aan toe te voegen: "Maar ik hou er niet zo van om te speculeren. Ik ben iemand die kijkt wat er op zich afkomt en niet te ver wil vooruitdenken."

Flekken keepte dit seizoen alles bij SC Freiburg, dat zich verrassend plaatste voor Europees voetbal. Ook debuteerde hij in Oranje. Flekken lijkt met Feyenoord-doelman Justin Bijlow uit te gaan maken wie de eerste keus van bondscoach Louis van Gaal wordt op het WK.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s