Foto van Benzema maakt tongen los: 'Real-spits voelt zich verraden door Mbappé'

Foto van Benzema maakt tongen los: 'Real-spits voelt zich verraden door Mbappé'

22-05-2022 12:30
47

Een bericht van Karim Benzema op Instagram houdt de gemoederen bezig in Spanje en Frankrijk. De sterspeler van Real Madrid plaatste kort na de contractverlenging van Kylian Mbappé bij Paris Saint-Germain een foto van de overleden rapper Tupac Shakur.

Dat leek in eerste instantie een eerbetoon te zijn, maar al snel viel Spaanse media iets anders op. Op de foto staat naast Tupac ook de vriend die hem in de jaren negentig verraden zou hebben, wat uiteindelijk resulteerde in de dood van de rapper. Onder meer Marca denkt dat Benzema zich verraden voelt door Mbappé. De 34-jarige aanvaller van Real Madrid maakte zijn landgenoot lange tijd warm voor een overstap naar de Spaanse hoofdstad.

Mbappé maakte zaterdag bekend dat zijn toekomst niet bij de Koninklijke, maar bij PSG ligt. Hij verlengde zijn aflopende contract in het Parc des Princes tot medio 2025. 'Het verraad' zou ook de Franse bondscoach Didier Deschamps kopzorgen kunnen bezorgen: Mbappé en Benzema vormen de beoogde sterrenvoorhoede van Les Bleus richting het WK in Qatar.