Rangnick komt met bevestiging: Ten Hag gaat niet werken met Cavani

Rangnick komt met bevestiging: Ten Hag gaat niet werken met Cavani

22-05-2022 17:22
11

Erik ten Hag gaat niet werken met Edinson Cavani. De Uruguayaanse spits (35) speelt zondag zijn laatste wedstrijd voor Manchester United, bevestigt manager Ralf Rangnick.

Rangnick heeft Cavani een basisplaats en de aanvoerdersband gegeven in de Premier League-afsluiter tegen Crystal Palace. Het wordt het laatste optreden van de ervaren spits, die een aflopend contract heeft in Manchester.

"In ons elftal staan alleen maar spelers, behalve Cavani, die volgend seizoen nog voor deze club zullen spelen", laat Rangnick weten. "Ik neem aan dat ze veel liever in de Europa League spelen dan in de Conference League."

Als nummer zeven West Ham United op de laatste Premier League-speeldag wint van Brighton & Hove Albion, heeft nummer zes Manchester United ook de maximale score nodig tegen Crystal Palace. De nummer zes van Engeland gaat naar de Europa League, de nummer zeven naar de Conference League.

Cavani speelt zijn 59ste wedstrijd voor Manchester United. Hij was negentien keer trefzeker voor The Red Devils. Erik ten Hag zit zondag op de tribune om zijn nieuwe ploeg aan het werk te zien.