Perez haalt vernietigend uit naar Veerman: Man, dit is niet oké hoor

Perez haalt vernietigend uit naar Veerman: "Man, dit is niet oké hoor"

22 May - 20:58
94

Kenneth Perez heeft zich tijdens Vitesse - FC Utrecht mateloos geërgerd aan Henk Veerman. De lange spits viel na 89 minuten in voor Quinten Timber, maar kon de ESPN-analist geen moment bekoren.

"Stel, je bent de trainer van FC Utrecht", begint Perez zijn tirade. "Je ploeg staat 2-0 achter en dan denk je: Veerman, die straalt een partij energie uit... Die gaan we erin brengen als stormram! Nou, hij haalt álle energie uit het elftal. Die doet werkelijk he-le-maal niks."

De Deen gaat er met gestrekt been in. "Hij moet zich aanbieden en tegen zijn ploeggenoten zeggen: kom maar met die hoge bal, ik ga het duel aan. Dat mag je toch op z'n minst verwachten en eisen als technische staf? Je kunt hem er net zo goed niet in zetten. Op het begin was hij nog de cultheld in Utrecht. Iedereen vond hem geweldig en het was de schuld van Heerenveen dat hij niet rendeerde... Man, dit is niet oké hoor."

Plaatsgenoot Kees Kwakman weet niet waarom Veerman met de ziel onder zijn arm over het veld loopt. Perez: "Hij heeft altijd die houding, die ik overigens vrij vervelend vind. Maar als je zo kijkt, kun je toch nog wel iets doen met je lichaam?"

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s