Zaakwaarnemer van Lewandowski verklaart Bayern München de oorlog

Zaakwaarnemer van Lewandowski verklaart Bayern München de oorlog

22 mei - 21:45 Laatste update: 22:14
100

Pini Zahavi, de zaakwaarnemer van Robert Lewandowski, heeft Bayern München de oorlog verklaard. Via de Duitse krant BILD opent hij het vuur op de Beierse clubleiding met maar één doel: Lewandowski naar FC Barcelona krijgen.

De leiding van Bayern heeft meermaals in de media geroepen dat Lewandowski nog een contract heeft tot de zomer van 2023 en hij dus niet weg mag. Zahavi vertelt zijn kant van het verhaal. "Eigenlijk wil ik het niet via de media doen, omdat ik veel respect heb voor deze historische club. Robert heeft acht jaar alles gegeven voor Bayern en nu krijgt hij de kans om een levenslange droom te vervullen. Waarom ontneemt Bayern hem deze kans? Robert Lewandowski wil deze zomer vertrekken, het geld interesseert ons niet", zegt Zahavi.

"De waarheid is dat hij zich niet langer gerespecteerd voelt door de leiding van Bayern. De club verliest met Robert niet alleen een voetballer, maar ook een persoonlijkheid. Natuurlijk mogen ze Robert nog een jaar houden...maar dat raad ik ze niet aan", zegt Zahavi. "Voor Robert is Bayern geschiedenis."

De teksten van Zahavi volgen een paar uur nadat sportief directeur Hasan Salihamidzic kritiek uitte op Zahavi. "Hij heeft een adviseur die zijn hoofd draait, het hele jaar door", zei Salihamidzic. “We hebben een gesprek gehad met zijn zaakwaarnemer. We hebben een aanbod gedaan met een zeer duidelijke termijn en bedrag. Het verbaast me dat hij in het openbaar iets anders zegt."

"Robert Lewandowski heeft een contract tot 2023 en die zal hij nakomen", vertelde Bayern CEO Oliver Kahn.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal de podcast is ook te beluisteren via Spotify en te bekijken via YouTube!

Plaats een reactie