'Als Dessers ergens drie of vier miljoen krijgt, tekent hij niet bij Feyenoord'

'Als Dessers ergens drie of vier miljoen krijgt, tekent hij niet bij Feyenoord'

23 May - 07:00 Laatste update: 07:22
84

Feyenoord is in gesprek met Cyriel Dessers. Dat claimt NOS-commentator Arno Vermeulen bij Studio Voetbal. In het huurcontract van de Belgische spits staat een gelimiteerde afkoopsom van vier miljoen euro.

Dessers is de grote man in de memorabele Conference League-campagne van Feyenoord, die woensdagavond eindigt met de finale tegen AS Roma. Of dat het laatste optreden van de Europese topschutter is, weet niemand. Feyenoord maakt inmiddels wel stevig werk van een transferakkoord met KRC Genk, de broodheer van Dessers.

"Feyenoord is al in gesprek met Dessers", meldt Vermeulen. "Aangezien ze nu in onderhandeling zijn, weten we twee dingen: dat Feyenoord hem wil hebben en dat ze de vier miljoen hebben. Anders ga je niet in gesprek. Slim dat ze dat nu al voor de finale doen. Als hij in de finale twee keer scoort, wordt het lastig."

De transfersom is niet langer het probleem voor Feyenoord, maar van een done deal is volgens Vermeulen nog geen sprake. "Feyenoord kan niet aan Genk die vier miljoen betalen en zeggen: Hij is van ons. Ze moeten het ook met Dessers eens worden. Het probleem zit hem in het salaris. Als er een club komt die drie of vier miljoen salaris wil betalen, gaat hij niet bij Feyenoord tekenen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s