Jansen kiest partij in rel rond Abouklal en AZ-fans: Ik snap het volkomen

Jansen kiest partij in rel rond Abouklal en AZ-fans: "Ik snap het volkomen"

23-05-2022 08:52
120

AZ-trainer Pascal Jansen begrijpt Zakaria Aboukhlal volkomen. De aanvaller vierde zondag zijn winnende goal tegen sc Heerenveen (2-0) demonstratief met een uitgetrokken shirt.

Aboukhlal reageerde emotioneel op de fanatieke AZ-supporters, die hem uitfloten bij zijn invalbeurt. "Ik snap het volkomen", zegt Jansen bij ESPN over de reactie van Aboukhlal. "Hij is een speler van ons en dat zal hij blijven tot het moment dat hij een andere keuze maakt. We moeten hem allemaal steunen als hij het veld opkomt en zijn stinkende best doet om voor AZ een goede prestatie te leveren."

Onlangs werd Pantelis Hatzidiakos ook al beschimpt in het AFAS Stadion. De achterban van AZ had dit seizoen gerekend op betere prestaties. Jansen in het Algemeen Dagblad: "Zaka werkt altijd keihard voor de ploeg en Panta is zelfs een speler die hier is opgeleid en jarenlang alles heeft gegeven voor de club. Iedereen heeft recht op zijn eigen emoties, ik houd mijn spelers voor dat we deels verantwoordelijk zijn voor die emoties door onze inzet op het veld."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie