Ten Hag beantwoordt Engelse vragen en spreekt van 'megaplan' Man United

Ten Hag beantwoordt Engelse vragen en spreekt van 'megaplan' Man United

23 May - 13:36
23

Manchester United heeft een 'megaplan' om weer successen te boeken. Dat stelt Erik ten Hag op zijn eerste persconferentie als manager van de Engelse grootmacht.

"Ik heb een goed gevoel over de mensen om me heen", begint Ten Hag, die bij de start van het persmoment de handen van alle journalisten in de perszaal schudde. "We hebben een plan, nu gaat het erom dat we het uitvoeren en met elkaar samenwerken. Daarin moeten we consistent blijven. Met de juiste commitment zullen we succes behalen, dat weet ik zeker. We zullen het plan toelichten aan de staf en de spelers, jullie zullen het wel zien."

Om het plan te laten slagen heeft de club tijd nodig, benadrukt Ten Hag. "Het is een megaplan. Ik heb ook bij Ajax en Bayern München gewerkt en bij een topclub is er nooit tijd. Wij moeten iedere wedstrijd winnen. We bekijken het van wedstrijd tot wedstrijd, dan zullen we het wel zien. Dit elftal werd vorig seizoen tweede, dus er is veel potentie. Als we met ze aan de slag gaan, kunnen we er meer uithalen."

De komende tijd gaat Ten Hag met zijn assistenten Mitchell van der Gaag en Steve McClaren en de rest van de club om de tafel. "Met de spelers heb ik nog niet gesproken, want die hebben een break nodig. Ik kan niet wachten om te beginnen, maar wacht bewust even tot het einde van juni voor ik met ze in gesprek ga."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s