RKC Waalwijk pikt allereerste zomeraanwinst op bij FC Den Bosch

RKC Waalwijk pikt allereerste zomeraanwinst op bij FC Den Bosch

23 May - 17:02 Laatste update: 23 May - 17:02
33 Reacties

Tim van Duijn

Kevin Felida maakt de overstap van FC Den Bosch naar RKC Waalwijk. De club gaat hem voor drie seizoenen vastleggen, tot de zomer van 2025.

Een transfer van Felida lag al een tijdje in de lijn der verwachting. De middenvelder was gewild en stond in de belangstelling van meerdere clubs uit onder meer de Eredivisie. Ook FC Groningen gooide afgelopen winter een lijntje naar hem uit. Omdat Den Bosch hoog in de boom zat, besloten clubs te wachten tot Felida transfervrij was. RKC heeft de strijd gewonnen.

Felida (23) is de eerste zomeraanwinst voor RKC, dat waarschijnlijk met een fonkelnieuw elftal het nieuwe seizoen in zal gaan. Voor Melle Meulensteen is veel belangstelling, net als voor Ahmed Touba. Laatstgenoemde staat hoog op de lijst bij het Franse Toulouse. 

Jens Odgaard is door RKC gehuurd van Sassuolo en keert weer terug naar Italië, maar de kans bestaat dat hij ook volgend seizoen in de Eredivisie speelt. AZ is geïnteresseerd en zo zijn er meer kapers op de kust. FC Utrecht informeerde afgelopen winter ook naar Odgaard, net als FC Groningen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s