Drommel krijgt tweede kans bij PSV: 'In het verleden zo vaak voorgekomen'

Drommel krijgt tweede kans bij PSV: 'In het verleden zo vaak voorgekomen'

23-05-2022 22:02
75

PSV gaat de komende tijd op zoek naar een nieuwe doelman, nu Yvon Mvogo is teruggekeerd naar RB Leipzig. Technisch directeur John de Jong maakt duidelijk dat Joël Drommel allesbehalve afgeschreven is. 

Het keepersgilde gaat bij PSV flink op de schop: Mvogo is weg, Vincent Müller vertrekt waarschijnlijk en de toekomst van Drommel in Eindhoven is onzeker. Jasper Cillessen wordt genoemd bij PSV, maar De Jong wil niet ingaan op de mogelijke interesse. "We hebben zeker nog een keeper nodig", zegt hij op het persmoment van maandag, geciteerd door De Telegraaf. Drommel leek overbodig sinds hij zijn plek onder de lat kwijtraakte aan Mvogo, maar de technisch directeur denkt daar anders over. "Ik denk dat Drommel zich wil revancheren om eerste keeper te worden", aldus De Jong.

"Het is natuurlijk een talentvolle keeper, die een lastig eerste seizoen heeft gehad bij PSV", vervolgt hij. "In het verleden zijn er zoveel spelers, ook keepers, geweest die een lastig eerste seizoen hebben gehad bij een topclub. Dat kan daarna veranderen. Hij kent de situatie, hij kent de club en hij weet wat voor druk erbij komt kijken. Hij krijgt vanaf dag één nieuwe kans om zich te laten zien."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s