ED: Gakpo-bod blijft vooralsnog uit, PSV wil toch langer door met Zenden

ED: Gakpo-bod blijft vooralsnog uit, PSV wil toch langer door met Zenden

23-05-2022 23:31
67

Vooralsnog is er nog geen concrete interesse in Cody Gakpo. Althans, PSV heeft nog geen enkel bod binnengekregen, maakt het Eindhovens Dagblad op uit de woorden van technisch directeur John de Jong. Daarnaast willen de Eindhovenaren, in tegenstelling tot eerdere berichten, langer door met Boudewijn Zenden. 

De Jong gaf maandagmiddag een zeldzame persconferentie om de plannen van PSV toe te lichten. Het Eindhovens Dagblad meldt dat de nummer twee van het voorbije Eredivisie-seizoen nog geen bod heeft ontvangen voor Gakpo. Hij zou in Barcelona gespot zijn, maar naar verluidt had dit niets te maken met een eventuele transfer en was de buitenspeler op wedstrijdbezoek. 

Als Gakpo bij PSV blijft, speelt hij onder leiding van Ruud van Nistelrooy, André Ooijer, Fred Rutten, Javier Rabanal en Tim Wolf. Voor Zenden leek er geen plek meer in het trainersgilde van de Eindhovenaren, al ontkracht het ED dat. PSV wil Zenden graag behouden, al is het nog onbekend in welke rol. 'Op dit moment worden de mogelijkheden bekeken. Wordt vervolgd', klinkt het. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie