Lewandowski en Gnabry keihard aangepakt: 'Moeten ze stikken in het geld?'

Lewandowski en Gnabry keihard aangepakt: 'Moeten ze stikken in het geld?'

24-05-2022 15:44 Laatste update: 16:32
82

Uli Hoeness, erevoorzitter van Bayern München, heeft hard uitgehaald naar Robert Lewandowski en Serge Gnabry. De clubicoon hekelt de handel en wandel in het huidige topvoetbal en wijst daarbij naar de vertrekwens van de Pool en Serge Grabry.

Lewandowski staat er naar verluidt goed op bij FC Barcelona en kan deze zomer zomaar eens overstappen naar Catalonië. "Er is maar één belang: geld, 99 procent", foetert Hoeness in gesprek met de Duitse tak van RTL. "Barça wil Lewandowski terwijl ze een half jaar geleden nog een schuld hadden van 1,3 miljard euro", vervolgt hij. "In Duitsland zou je dan al lang failliet zijn verklaard, maar zij doen gewoon een miljoenenbod op een Bayern-speler. Niemand bij de club is bereid hem te laten gaan. En als het volgend seizoen weer goed loopt, zegt hij in januari misschien dat hij nog jaren hier wil blijven."

Ook Gnabry komt er niet goed vanaf. Volgens Hoeness heeft Der Rekordmeister de buitenspeler 'een prima aanbieding' gedaan. "Moeten deze spelers met geld worden volgepropt tot ze ja zeggen of er misschien in stikken?", vraagt de erevoorzitter zich af. Een transfervrij vertrek van Gnabry lijkt niet uitgesloten. In een eerder stadium zag Bayern ook David Alaba (Real Madrid) en Niklas Süle (Borussia Dortmund) al gratis de deur uitlopen. "Bij Alaba ging het alleen om geld. En voor Süle ook."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie