'Onana rondt Internazionale-transfer af', Romano meldt verdere details

'Onana rondt Internazionale-transfer af', Romano meldt verdere details

24 May - 16:49
40

André Onana en Internazionale staan op het punt om de overgang van de doelman wereldkundig te maken. Het hing al geruime tijd in de lucht dat de Kameroener Ajax zou verruilen voor I Nerazzurri, maar momenteel worden de laatste details afgerond. 

Onana is momenteel op het trainingscomplex van Inter om de puntjes op de i te zetten, meldt transferexpert Fabrizio Romano, die zich baseert op de Italiaanse tak van Sky Sports. De sluitpost zou al een vijfjarig contract in Italië hebben getekend. Hij heeft de medische keuring in de winterstop al afgerond, waardoor het wachten is op de officiële aankondiging van Inter. Romano weet ook te melden dat Onana moet concurreren met Samir Handanovic: de 37-jarige Sloveen lijkt een nieuw contract te tekenen in Milaan.

Dat Onana juist nu in Italië is om zijn transfer af te ronden, is niet opmerkelijk. Het seizoen bij Ajax zit erop en daarnaast speelde hij maandag mee in de Integration Heroes Match, een wedstrijd waarin aandacht wordt gevraagd voor de strijd tegen discriminatie. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s