'Karsdorp zal zware avond krijgen, op snelheid ben je kansloos tegen Sinisterra'

'Karsdorp zal zware avond krijgen, op snelheid ben je kansloos tegen Sinisterra'

24 mei - 22:17
46

Michiel Kramer speelde nog met Rick Karsdorp samen, maar hij verwacht dat de back van AS Roma een zware avond tegemoet gaat tegen Luis Sinisterra van Feyenoord. De spits van RKC Waalwijk verwacht een spannende Conference League-finale in Tirana.

Kramer en Karsdorp speelden in het verleden samen in De Kuip. "Hij had veel flair: binnen als buiten het veld. Hij speelde bij ons gedurfd. Qua voetbal was Karsdorp waanzinnig snel en goed aan de bal", blikt de spits terug in gesprek met RTV Rijnmond. Woensdag mag de vleugelverdediger aan de bak tegen Sinisterra. "Ook al ben je een goede verdediger, maar op snelheid ben je kansloos. Rick zal ongetwijfeld een zware avond krijgen, maar AS Roma speelt waarschijnlijk met vijf verdedigers. Er is altijd iemand om Sinisterra op te vangen. Karsdorp zal het vooral aanvallend moeten opzoeken."

Kramer verwacht dat de Romeinen en de Rotterdammers aan elkaar gewaagd zullen zijn. "Het is een finale op zich en staat los van de al gespeelde wedstrijden. En het blijft José Mourinho, hè. Hij zal die spelers opjutten. Mourinho zal de wedstrijd dood willen maken en zal proberen de irritatiegrens van de Feyenoord-spelers te bereiken."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie