Roma verwacht Albanese steun tegen Feyenoord: 'Zullen ons aanmoedigen'

Roma verwacht Albanese steun tegen Feyenoord: 'Zullen ons aanmoedigen'

24 May - 23:55
32

Feyenoord hoeft tijdens de Conference League-finale tegen AS Roma niet op de steun van de thuisfans in Tirana te rekenen. Althans, dat heeft Marash Kumbulla zijn Romeinse teamgenoten verzekerd. 

De international van Albanië weet zeker dat zijn landgenoten achter I Giallorossi staan. "Kumbulla stelde ons gerust", vertelt Roma-speler Gianluca Mancini op de persconferentie, geciteerd door Voetbal International. "Hij vertelde ons wat over de stad, over de omgeving en hij zei dat de thuisfans ons zullen aanmoedigen. Dat is natuurlijk erg leuk om te horen."

AS Roma besloot het seizoen in de Serie A vrijdag met een 0-3 zege bij Torina. Mancini is - in tegenstelling tot coach José Mourinho - niet bang dat Feyenoord voordeel heeft bij de extra rust. "Zij konden het zich veroorloven om wat meer uit te rusten. Maar wij speelden op vrijdag, dus we hadden tijd om te herstellen. En zoals ik eerder al zei, we staan in een finale. We kunnen het ons niet veroorloven om te ontspannen. Fysiek en mentaal zijn we in orde."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s