Hazard spreekt over zijn toekomst bij Real: Altijd een droom geweest”

Hazard spreekt over zijn toekomst bij Real: "Altijd een droom geweest”

25 May - 10:10
16

Eden Hazard bevestigt dat hij bij Real Madrid wil blijven. De Rode Duivel beleeft tot dusver weinig plezier aan zijn periode in de Spaanse hoofdstad, maar daar moet komend seizoen dan eindelijk verandering in komen. 

Hoewel Real Madrid landskampioen werd en in de finale van de Champions League staat, was de bijdrage van Hazard zeer gering. Toch vertelde Carlo Ancelotti al dat de 31-jarige dribbelaar wil blijven. "De coach weet dat ik nog een contract tot medio 2024 heb. Mijn eerste drie seizoenen bij Real zijn niet goed verlopen, dus wil ik iedereen tonen wat ik kan. Te beginnen met deze zaterdag. Het is altijd een droom geweest om voor Real te spelen. Dat is het nog altijd."

Hazard doelt op de Champions League-eindstrijd tegen Liverpool, maar hij bereidt zich niet anders voor dan normaal. "Er is wel veel meer aandacht van de media, maar op het veld is het altijd hetzelfde. En of ik de vijfde penalty ga trappen?. We zullen zien. Eerst zien of het tot een strafschoppenreeks komt", wordt de aanvaller geciteerd door Het Laatste Nieuws.

De Belg speelde dit seizoen pas 23 officiële duels, waarvan het merendeel ook nog eens als invaller. Hij tekende voor één doelpunt en twee assists.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s